JGL-ov tim na Wings For Life 2016.

Jedna od najljepših staza na svijetu protegnula se 8. svibnja 2016. od zadarskog Foruma prema  Primoštenu pod motom "Cijeli svijet za jedan cilj" i "Trčimo za one koji ne mogu". U sklopu globalne humanitarne utrke Wings for Life, sa startne pozicije u Zadru, koji je po treći put bio domaćin utrke, krenulo je čak sedam tisuća natjecatelja.

Među njima, drugu godinu zaredom, bio je i JGL-ov tim koji je s velikim entuzijazmom dao doprinos projektu kojim se želi skrenuti pozornost na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za znanstvena istraživanja koja se provode s ciljem pronalaženja rješenja i podizanja kvalitete života ozlijeđenih.

Zajedno s trkačima iz 203 zemlje svijeta, dvadesetak članova JGL-ove ekipe u Zadru ukupno je pretrčalo 213 kilometara. Važniji od svega svakako je bio plemeniti i motivacijski cilj.

"Mislim da je najbitnije što smo odlučili sudjelovati za jedan plemenit cilj, pomoći svima onima koji ne mogu trčati, dati potporu financiranju najsuvremenijih istraživanja ozljeda leđne moždine. Nije bitno je li to pet kilometara, deset, petnaest kilometara, bitno je pokazati dobru volju i biti dio ovog sjajnog humanitarnog projekta. Vidimo se dogodine.", kazao je Oliver Travaš, Voditelj globalnog upravljanja segmentima u JGL-u i kapetan JGL-ova tima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.