JGL-ovci čistili plaže u Puntu

Četrdesetak zaposlenika JGL-a, zajedno s kolegama iz partnerskih tvrtki, volonterski je pristupilo čišćenju obalnog dijela općine Punat na otoku Krku.

S obzirom na to da su mnoge prirodne plaže na području puntarskog akvatorija dostupne samo brodicama, ekološka akcija provedena je uz suradnju s djelatnicima Marina Punat Grupe. Riječ je o petoj inicijativi čišćenja plaža koju je pokrenuo JGL s ciljem jačanja ekološke svijesti prema očuvanju i zaštiti prirodnog okoliša.

"Odabirom mnogih ekoloških rješenja koja odstupaju od konvencionalnih i koja su iznad zakonski propisanih, JGL u svakodnevnom poslovanju nastoji štititi okoliš i doprinositi održivom razvoju zajednice. U godišnje akcije čišćenja priobalja uključujemo naše zaposlenike te timski činimo vrijedne korake da bismo naše more učinili ljepšim i održivim. Ovakve, uvjetno rečeno, male komunalne akcije imaju izravan učinak na očuvanje ljekovitih svojstava Jadranskoga mora koja pomažu u oporavku ljudskoga tijela", kazao je Mate Poropat, direktor farmaceutsko-tehničkih operacija u JGL-u i jedan od sudionika akcije čišćenja.

Akciju prikupljanja otpada s prirodnih plaža na području Punta pohvalio je i Branko Karabaić, direktor Turističke zajednice Općine Punat, koji je istaknuo kako je riječ o hvalevrijednoj inicijativi riječke kompanije koja se već godinama ističe društveno odgovornim poslovanjem.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.