JGL-ovci uljepšali prosinac obitelji Lekan

Da se tradicionalni božićni domjenci mogu oplemeniti višim ciljem potvrdili su proteklog prosinca zaposlenici nekoliko odjela naše tvrtke. Novcima prikupljenima na simboličnoj tomboli koju su samostalno organizirali tijekom blagdanskog susreta naše su kolege iz Tehničke službe, Operativne i Centralne nabave, odlučile pomoći onima kojima je to prijeko potrebno.

Timskom složnošću, do obitelji Lekan iz Škrljeva došli su nakon kontaktiranja s nadležnima u gradskoj socijalnoj službi, zajedno im se uputili u posjet i na licu mjesta uočili da u trošnoj prizemnici za normalno življenje manjka kuhinja, perilica rublja i bojler.

Nakon razgovora s Marinkom, samohranim ocem lošeg zdravstvenog stanja, koji uz dvoje malodobne djece brine i o svojoj 86-godišnjoj majci, naši JGL-ovci nisu dvojili ni trenutka, već su se odmah uputili u kupnju spomenutih kućanskih aparata i kuhinje, pridodali tome i nešto hrane te sredstava za čišćenje te donaciju predali Lekanovima!

Da pomoći nekome znači pomoći izgraditi sebe dobro je poznato, stoga ne čudi što je finale ove akcije izazvalo veliki ponos, ispunjenost i sreću među onima koji su u njoj sudjelovali. Sasvim suprotno prevladavajućem društvenom ozračju pesimizma i beznadnosti, JGL-ov duh plemenitosti i solidarnosti vrijedan je svake hvale!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.