JGL-ovka Tamara volonterka „Malog doma“

Tamara Crnčić, specijalistica pripreme tiskane ambalaže u JGL-u, ostvarila je svoju dugogodišnju želju da volontira u Africi. S torbom punom donacija potrebnih lijekova, početkom ožujka sletjela je u Keniju i započela s volonterskim angažmanom u zdravstvenom centru koji djeluje pod vodstvom misionara Mire Babića.

U sirotištu "Mali dom" žive djeca koja su nepokretna zbog dječje paralize uzrokovane zagađenom vodom, hermafroditi te djeca s nerazvijenim ekstremitetima kojima fra Miro uspijeva nabaviti proteze i pomagala te im tako olakšati život i učiniti ih samostalnijima. U ovom su sirotištu mnogi dobili šansu za život, a vrata obrazovanja otvorena su im kroz misijsku školu Sv. Franje.

Sljedećih dana dio svog volonterskog vremena naša će Tamara iskoristiti kako bi pomogla medicinskoj sestri Evelin koja radi u centru sirotišta i uputila je u sve JGL-ove proizvode koje je donijela, a sve mališane JGL je dodatno obradovao torbama, olovkama i kapama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.