JGL pod maskama za Centar „Slava Raškaj”

Na tradicionalnoj JGL-ovoj 12. po redu zabavi pod maskama tvrtka se odrekla djela novčanih nagrada za najbolje maškarane grupe i Dnevnom centru "Slava Raškaj" Rijeka donirala logopedski aparat koji se koristi za korekciju izgovora glasova, mucanja, brzopletosti, razvoj slušnih sposobnosti te bolje razumijevanje govora. Direktor Ivo Usmiani na zabavi je uime JGL-a logopedici Centra Ines Polarecki uručio donatorsku plaketu za tzv. Behringerov aparat.

"S posebnim zadovoljstvom odazvali smo se pozivu i molbi Dnevnog centra za rehabilitaciju "Slava Raškaj" Rijeka za osiguravanjem aparature koja je logopedima potrebna u svakodnevnom radu s djecom. Misija tvrtke JGL oduvijek je bila briga o zdravlju, a pritom smo posebno osjetljivi na zdravlje djece. Veseli nas stoga što ćemo ovom donacijom uvelike olakšati rad stručnjaka u Centru "Slava Raškaj" i što ćemo djeci omogućiti uspješniju i bržu rehabilitaciju", kazao je Usmiani dodajući da aktivnim humanitarnim i donatorskim djelovanjem tvrtka JGL zajednici nastoji vratiti djelić onoga što od nje prima.

"S obzirom na to da temeljna djelatnost našeg Centra počiva na radu logopeda, aparatura koja omogućava bolje zamjećivanje karakteristika glasova koji se običnim slušanjem ne mogu čuti prijeko je potrebna u radu s djecom. Budući da naša ustanova nema sredstava, obratili smo se uspješnoj riječkoj farmaceutskoj tvrtki JGL koja je svesrdno podržala inicijativu i odvojila dio sredstava za kupnju aparata. Na tome joj velika hvala", kazala je Polarecki.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.