JGL podržao virtualnu izložbu o Zemlji kao živom organizmu

Kao društveno odgovorna kompanija, JGL podržava svako nastojanje buđenja svijesti o očuvanju okoliša, o čemu tvrtka svakodnevno brine i u vlastitom poslovanju.

Upravo s tim na umu, JGL je podržao i veliku virtualnu izložbu "Earth As a Living Organism", s kojom je poznati putopisac Oleg Maštruko fotografijama iz cijeloga svijeta pokazao povezanost između planeta i čovjeka. Slogan izložbe "Our planet is a living organism, just like you. Take care of both." dodatno naglašava i potrebu za očuvanjem Zemlje, ali i ljudskoga zdravlja, upravo ono što i JGL svakodnevno promovira.

Unaprijeđenje kvalitete života brigom o zdravlju, s posebnim naglaskom na korištenje blagodati morske vode, u središtu je JGL-ova poslovanja, pa ne čudi kako je Maštruko na svojim putovanjima koristio upravo Aqua Maris, Meralys, Draminu, Vizol S i Zerkalin. A fotografije, koje su, pritom, nastale mogu se pogledati na poveznici: exhibition.jgl.hr/. Zaronite u umjetnički svijet i upoznajte Zemlju iz ovog jedinstvenog, fotografskog ugla. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.