JGL ponosno uz sportske igre za djecu s teškoćama u razvoju

U sklopu projekta "Rijeka - zdravi grad" održane su sedme Riječke sportske igre za djecu s teškoćama u razvoju u suorganizaciji Grada Rijeke i Društva sportske rekreacije "Carolina 3, 2, 1″. JGL je i ove godine tradicionalno financijski podržao sportski duh najmlađih s teškoćama u razvoju.

Cilj manifestacije, koja je pokrenuta 2009., jest djeci s teškoćama u razvoju omogućiti što bolji učinak fizičkih aktivnosti, poboljšanje samopouzdanja, pozitivnu percepciju, poboljšanje senzornih sposobnosti, razvijanje samostalnosti i pomoći u grupi, druženje i veselje te prihvaćanje u društvu i od strane zajednice.

U ovogodišnjem natjecanju u gađanju koša, gola, čunjeva, sportskom poligonu i u brojnim drugim disciplinama sudjelovalo je 95 djece i mladih od sedme do dvadeset i prve godine života s teškoćama u razvoju i to iz osam različitih centara.

JGL je još jednom podržao inicijativu koja brine i za one najmlađe te im omogućuje da pokažu svoje sposobnosti, istaknu želju za sportskim natjecanjem i što boljim rezultatima te da se, uz puno smijeha i veselja, što lakše integriraju u društvo.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.