JGL sponzor utrke „Homo si teć”

Značaj jedne od najdugovječnijih i najposjećenijih uličnih utrka u Hrvatskoj, utrke "Homo si teć" koja redovito okuplja tisuće Riječana i njihovih gostiju, još jednu godinu zaredom prepoznala je i riječka farmaceutska tvrtka JGL. Ovaj festival sporta i rekreacije u grad svake godine unese živost i razigranost, sve podsjeti koliko je za zdravlje važno kretati se i boraviti u prirodi. JGL pomaže donacijom sredstava, ali i poticanjem zaposlenika da učestvuju u utrci.

To je jedan mali doprinos lokalnoj zajednici i poruka da JGL podržava svaku akciju koja podiže svijest o tome koliko je važno brinuti o zdravlju za kvalitetu života kako pojedinca tako i društva u cjelini. Društveno odgovorno poslovanje, prema kojem su aktivnosti kojima tvrtka doprinosi društvu fokusirane na zaštitu okoliša i unapređenje kvalitete i standarda života, za JGL predstavlja koncept stvaranja zajedničke vrijednosti povezane s njenim temeljnim poslovanjem.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.