JGL tim oduševio u sklopu „Baltazara na Gradini“

U sklopu manifestacije Ljeto na Gradini te u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, riječka Trsatska gradina na jedan je dan pretvorena u mjesto učenja i zabave. Prvog dana rujna ondje je održana druga po redu tematska manifestacija Baltazar na Gradini.

Brojni posjetitelji imali su priliku poslušati predavače sa Sveučilišta u Rijeci, sudjelovati u interaktivnim demonstracijama laboratorija Zemlje zabave, gledati kroz mikroskop u biološkom kutku, pogledati izložbu "Imaginary - čarobna matematika", upoznati se s drugačijim rješavanjem zadatka u "Matematičkom svijetu", ali i razgledati te isprobati što je za najmlađe pripremio JGL.

Interaktivno i edukativno populaciji različite dobi, a posebice najmlađima, tim JGL-a pokazao je mali djelić onog što se radi u laboratorijima jedne farmaceutske tvrtke. Posjetitelji su imali prilike miješati lanolin i vodu, saznati kako nastaje krema, kako se pune tube i rade analize različitih boja, što je oksidacija…

Sve je bilo oku ugodno i šareno, a najprivlačnija bila je prezentacijska jednostavnost naših zaposlenika koji su posjetitelje dočekivali s puno dobre volje i pozitivne energije. JGL je na "Baltazaru" pokazao kako se složena teorija i zahtjevna farmaceutska praksa mogu približiti raznovrsnoj publici, a naši su zaposlenici, uz brojna specifična znanja i vještine, pokazali veliku maštovitost i kreativnost. Kombinacija nabrojenog rezultirala je sjajnom promidžbom tvrtke.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.