JGL-u Green Frog priznanje

Za Izvješće o održivom razvoju 2014. tvrtki JGL uručeno je priznanje Green Frog na prvom Deloitteovom natječaju za najbolji izvještaj o održivom razvoju u Hrvatskoj.

"Natječaj Green Frog predstavlja izvanrednu priliku da predstavite svoju održivu praksu i načine osviještenog i aktivnog upravljanja gospodarskim, društvenim i okolišnim utjecajem. Osiguravanje održivog rasta već je dugo sastavni dio poslovanja brojnih tvrtki u Srednjoj Europi. Ako je usko povezano sa strategijom, dugoročno vodi poslovnoj uspješnosti i poboljšanju financijskog položaja tvrtke.", naveo je Dražen Rajaković, viši menadžer u Deloitteovom odjelu poslovnog savjetovanja.

Nagradama Green Frog odana su priznanja tvrtkama koje izvještavaju o održivosti te se njima nastoji ostale potaknuti da se priključe ovom trendu. Prilikom odabira najboljih izvještaja, žiri je uzeo u obzir četiri smjernice, a radi se o izvještavanju o ključnim indikatorima na temelju kojih prijavljena tvrtka mjeri održivost, zatim o materijalnosti, sadržaju izvješća te o strukturi izvještaja i načinu komunikacije informacija. Prvu nagradu osvojila je INA industrija nafte d.d., a u natječaju je ukupno sudjelovalo deset hrvatskih tvrtki.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.