JGL unio duh Božića u Dom Ivane Brlić Mažuranić

Ponukani pričama o Božiću, početkom prosinca smo unutar JGL-a pokrenuli akciju doniranja odjeće, cipelica i igrački za nezbrinutu djecu iz Doma Ivana Brlić Mažuranić. Mnogi zaposlenici istoj su se rado odazvali svojim dobrovoljnim novčanim prilozima te doniranjem očuvane obuće i odjeće, a donaciju su oplemenili i proizvodi JGL-a za njegu i liječenje djece do 3 godine. Akcija je provedena na riječkim lokacijama JGL-a (Pulac, Svilno, Osječka).

Donacija je 14. prosinca uručena tetama, odgajateljicama i njegovateljicama Doma Ivana Brlić Mažuranić, a u ime svih sudionika naše su se kolegice zadržale i u kratkom druženju s dječicom.

Nije blagdansko vrijeme jedino vrijeme za činiti dobro, ali u vrijeme Božića drago nam je da je ovaj komadić dobrog duha JGL-a uljepšao jedno jutro mališanima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.