JGL uz Ljetnu školu medicine ronjenja

Novo izdanje Ljetne škole medicine ronjenja za izvrsne studente medicine iz cijeloga svijeta, započelo je prvim zaronom u Kraljevici. U organizaciji Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska (CroMSIC), u istoj sudjeluju studenti iz Švedske, Finske, Danske, Francuske, Austrije, Brazila, Kanade, Kuvajta, Norveške, Irske, Ujedinjenog Kraljevstva i Tajvana, a JGL projekt podržava petu godinu zaredom.

"Svrha naše kompanije je pomoći ljudima da osjete svijet oko sebe na bolji, bogatiji i pouzdaniji način, da osjete život. Osim proizvodima, ispunjavamo ju kroz brojne internacionalne suradnje, podrške i partnerstva, a posebno nas inspirira kad su one potaknute od strane izvrsnih studenata. Volimo raditi s mladim ljudima jer se uvijek radi o međusobnoj razmjeni znanja i učenja, njihova znatiželja pomaže nam da budemo još bolji. Uz Ljetnu školu medicine ronjenja smo od samog početka i smatramo da je projekt sjajan primjer promocije našeg grada, naše pameti, inovativnosti i sposobnosti. Ne sumnjam da će svi mladi gosti, uz atraktivan program koji im je pripremljen, doista „osjetiti život“, ističe Alenka Jajac Knez, direktorica tržišnih operacija u JGL-u.

Ljetna škola medicine ronjenja studente uči kako roniti te kako zbrinuti utopljenog ronioca, ali i o podvodnoj te hiperbaričnoj medicini, sve više primjenjivoj u liječenju.

„Iznimno smo ponosni što smo uspjeli održati tradiciju i što nam je ovo peta godišnjica. Ljetna škola medicine ronjenja slavi ljepotu našeg Jadranskog mora te promovira Hrvatsku kao zemlju koja je, osim kao turistička destinacija, puna znanja i novih otkrića, pogotovo u području hiperbarične medicine“, naglašava Laura Radoš, voditeljica projekta.

Uz JGL, projekt podupiru i KBC Rijeka, Centar za podvodnu i hiperbaričnu medicinu, Medicinski fakultet u Rijeci, Studentski centar Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.