JGL uz projekt „Zdravi – sretni”

U skladu s misijom brige o zdravlju JGL je drugu godinu zaredom podržao Međunarodni institut prirodnog zdravlja i hvalevrijedan projekt "Zdravi - sretni". Riječ je o projektu uključivanja hiperaktivne, agresivne, povučene, depresivne i autistične djece, djece s poremećajem koncentracije, djece s problemom noćnog mokrenja... u edukacijsko-rehabilitacijski program namijenjen poboljšanju zdravstvenog stanja, prevladavanju invaliditeta i oštećenja. U radu s najmlađima vrijedni djelatnici i volonteri udruge koriste se isključivo prirodnim metodama poput relaksacije, akupresure, refleksoterapije te izvođenja specifičnih vježbi opuštanja koje dokazano utječu na poboljšanje i napredak zdravstvenog stanja mališana.

Terapija se pokazala izuzetno učinkovitom, a terapeuti su u individualnom radu postigli brojne rezultate: nestanak alergije, poboljšanje vida, nestanak klaustrofobije i kroničnog bronhitisa, jačanje imuniteta, bolju cirkulaciju, prestanak noćnog mokrenja, bolju komunikaciju u školi i obitelji, sigurnost, smirenost, bolju koncentraciju, veću zainteresiranost i volju za učenjem te mnoge druge.

MIPZ je neprofitna, nevladina organizacija usmjerena unapređenju i poboljšanju kvalitete života i zdravlja građana, djece i mladih s posebnim potrebama te osoba s invaliditetom.

Na kraju se možemo zapitati: ima li u životu išta vrednije od zdravlja i sreće te mogućnosti da pomognemo onima kojima je potrebna naša svesrdna pomoć?

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.