JGL uz studentski projekt istraživanja tržišta

JGL nastavlja jačati partnersku suradnju sa sveučilišnom zajednicom prepoznajući ogroman potencijal za umrežavanje te imajući na umu da se već u studentskim klupama mogu prepoznati budući perspektivni zaposlenici. U suradnji s Ekonomskim fakultetom u Rijeci i Hrvatskom udrugom za marketing (CROMAR) pokrenut je natječaj u cilju istraživanja stavova potrošača o uporabi lijekova u segmentu brige o kućnim ljubimcima.

Pravo sudjelovanja imaju studenti završne godine preddiplomskog studija i studenti diplomskog studija ekonomskih fakulteta, članovi CROMAR-a koji oforme studentske timove te predaju radove do početka lipnja. Tri najbolja studentska rada bit će nagrađena, a prezentacija istraživanja i dodjela nagrada održat će na godišnjem kongresu CROMAR-a.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.