JGL zlatni sponzor Business Plan Contest natjecanja

Tvrtka JGL ove je godine zlatni sponzor studentskog natjecanja u pisanju poslovnih planova Business Plan Contest čiji je osnovni smisao pružiti priliku i poticaj studentima da svoju poslovnu ideju razviju u upotrebljiv i profesionalno razrađen poslovni plan. Business Plan Contest je edukacijskog karaktera, a cilj je probuditi poduzetnički duh među mladim, perspektivnim i obrazovanim ljudima te motivirati kreativne pojedince s inovativnim idejama da samostalno krenu u poduzetničke vode.

Projekt je započet po uzoru na slične projekte koje organiziraju vodeća svjetska sveučilišta (npr. Harvard Business School) i jedino je poduzetničko natjecanje ovog tipa u Hrvatskoj. Prije samog natjecanja, kroz osam tjedana studenti imaju desetak radionica iz različitih područja poduzetništva.

Projekt promiče timski rad, komunikacijske vještine, toleranciju, marljivost, odgovornost i poslovnu pismenost s ciljem zadržavanja mladih i ambicioznih ljudi u Hrvatskoj. Natjecanje omogućuje dodatnu edukaciju, zanimljive predavače, interaktivna predavanja i radionice, te je otvoreno za sve studente iz Republike Hrvatske.

Svečano otvorenje natječaja održano je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 14. ožujka 2012. a brojne zainteresirane studente ondje su dočekali predstavnici fakulteta, studentskih organizacija, pokrovitelja, sponzora, investitora.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.