Korporativni sportski duh JGL-ova tima na utrci B2B Run

S ciljem proširivanja granica poznatog i poticanja korporativnog sportskog duha, od zdravog načina života do izmjene iskustava i širenja mreže poslovnih kontakata, pod geslom "Aktivni zajedno!" JGL ove se godine prvi put priključio najvećoj regionalnoj poslovnoj utrci HT B2Run!

Dvadesetak zaposlenika pod vodstvom kapetanice Renate Miculinić iz odjela financija potvrdilo je kako je ovaj sportski događaj doista učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, ali i za povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje na usvajanje zdravih životnih navika kako bismo lakše svladavali privatne i poslovne izazove.

"Prijavom na ovu utrku, koja okuplja više od 10.000 trkača u četiri grada iz više od 500 domaćih i stranih kompanija s adresom poslovanja u Hrvatskoj, podižemo svijest o zdravom životu u kolektivu, ali i vlastitim primjerom pokazujemo kako su kretanje i tjelesna aktivnost izuzetno važni za fizičko i psihičko zdravlje. Voljela bih da svojim primjerom motiviramo i ostale zaposlenike da se prijave sljedeće godine, a sve kako bi trčanje i kretanje što većem broju ljudi postalo dio svakodnevnog života.", kazala je Renata Miculinić.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.