Meralys broji sredozemne medvjedice u Jadranu

Nakon lansiranja novog dekongestiva za nos Meralys, inovativne i sinergijske kombinacije morske vode i lijeka koji na pakovanju ponosno pokazuje maskotu sredozemne medvjedice, podržali smo u radu Udrugu za istraživanje i zaštitu prirode - Grupu Sredozemna medvjedica.

Djelatnost Udruge Grupa Sredozemna medvjedica je istraživanje i obilaženje bivših i mogućih staništa sredozemne medvjedice u hrvatskom dijelu Jadranskog mora u svrhu utvrđivanja učestalosti pojavljivanja jedinki. Donacija će se koristiti za kupnju podvodne kamere za praćenje sredozemne medvjedice u hrvatskom dijelu Jadranskog mora.

Sredozemna medvjedica obitava u čistim i nezagađenim morima, te je podrška Udruzi i njihovom obitavalištu ujedno garancija onog što se ističe kroz proizvode Meralys i Aqua Maris - čistoća morske vode Jadrana.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.