Najbolji timovi Realizatora predstavili rješenja u JGL-u

Krajem 2017. godine JGL se priključio novom izdanju sveučilišnog natjecanja u studijama slučaja Realizator koji je organizirala Zaklada Sveučilišta u Rijeci.

Projekt je i ovoga puta bio osmišljen prvenstveno s ciljem približavanja studenata realnom sektoru, a ove godine, uz JGL sudjelovali su i Infobip, Javna ustanova Priroda, Metis i Zagrebačka banka.

Tim tvrtke zainteresiranima je ponudio poslovni slučaj "Razvoj poslovanja, oftalmički portfelj, ulazak na tržište Njemačke i Poljske u segmentu samoliječenja bolesti oka". Od ukupno 28 ekipa, upravo za JGL-ov slučaj prijavilo se njih 11 i učinilo ga slučajem s najvećim brojem prijava. Studenti različitih fakulteta iskoristili su time priliku da steknu praktično iskustvo na temelju prethodno stečenog znanja.

Najbolji timovi nagrađeni su nagradama u iznosu od 3.000 za prvo, 2.000 za drugo te 1.000 kuna za treće mjesto, a tijekom siječnja svoja su poslovna rješenja predstavili i multidisciplinarnom JGL-ovu timu.

Sjajne ideje, kreativna rješenja, visoka motiviranost, široka posvećenost i vješte analize predstavljene su pred raznolikim auditorijem, a mlade je talente podržao i predsjednik Upravnog odbora tvrtke Ivo Usmiani pohvalivši angažman, motivaciju i vještine svih sudionika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.