Nastavak radionica "More je živo" u Splitu i Omišu

Radionice u sklopu projekta "Edukacija djece o potrebi očuvanja i zaštite jadranskog podmorja", koji JGL već nekoliko godina rado podržava, održane su u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Radi se o dugoročnom projektu na nacionalnoj razini koji pomaže u edukaciji mladih i njihovom osvještavanju da smo pomorska zemlja, da je naše more izvor zdravlja i energije, da ga treba čuvati.

Četverodnevne radionice održane su u Splitu u osnovnoj školi "Pojišan" za ukupno 300 učenika od 1. do 4. razreda te Omišu, gdje je u osnovnoj školi "Josip Pupačić" edukaciju prošlo oko 250 učenika.

Učenici su odslušali teorijski dio uz predavanje, prezentaciju, film i projekciju fotografija te praktični dio - motivacijsko natjecanje u sakupljanju organizama iz mora te prezentaciju ronilačkih vještina i kratki tečaj ronjenja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.