Novo izdanje Bolnice za medvjediće na Zrinjevcu

Već više od deset godina Bolnica za medvjediće predano radi na otklanjanju dječjeg straha od liječnika i bijelih kuta! U organizaciji dviju studentskih udruga - Studentske sekcije Hrvatskog liječničkog zbora (SSHLZ) i Europske medicinske studentske asocijacije (EMSA), ovaj zanimljiv i edukativan projekt djecu uči zdravim navikama i potiče ih na brigu o vlastitom zdravlju.

Još jednu godinu zaredom, zagrebački će Zrinjevac 22. i 23. lipnja 2016. otvoriti vrata Bolnice za medvjediće te na zabavan i interaktivan način mališane i njihove plišance upoznati s radom liječničke ordinacije, kirurške sale, laboratorija te postupcima i liječničkim priborom.

Usmjeren prvenstveno na djecu predškolske dobi, projektom se posebna pozornost pridaje edukaciji djece, prvenstveno o zdravlju, dobrim higijenskim navikama, zdravoj prehrani te ljudskom tijelu, čime se od najranije dobi djecu uči o važnosti zdravlja, stvaranju zdravih navika i odgovornom odnosu prema vlastitom zdravlju.

Tvrtka JGL daje podršku ovom edukativnom događaju već dugi niz godina.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.