Paks i JGL nastavljaju s nacionalnim edukacijskim projektom

Ovih dana na otoku Rabu i Lošinju - u Osnovnoj školi "Ivana Rabljanina", područnoj školi u Loparu te Osnovnoj školi "Marija Martinolića" u Malom Lošinju - ponovo su započele radionice koje Udruga Paks, u suradnji s JGL-om, provodi u sklopu edukacijskog projekta "Edukacija djece o potrebi očuvanja i zaštite jadranskog podmorja". Radi se o dugoročnom nacionalnom projektu koji će pomoći u edukaciji mladih i njihovu osvještavanju o tome da nam je naše more mnogostruko korisno i da ga trebamo čuvati.

Projekt sufinanciraju i podržavaju Ministarstvo kulture, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode. Podsjetimo, krajem školske 2010./2011. te početkom 2011./2012. godine radionice su provedene i u osnovnim školama i vrtićima u Rijeci i na kvarnerskoj rivijeri.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.