Podrška biciklizmu i triatlonu

JGL je tijekom lipnja bodrio sportaše i sportašice diljem Lijepe Naše! Četvrto izdanje Rapskog triatlona održalo se 9. lipnja 2012. u gradu Rabu, na rivi ispred Hotela Padove, i u četiri je discipline okupilo oko 250 natjecatelja. Samo dan kasnije održan je rekreativni biciklistički maraton "Koprivnica - Kalnik 2012." na kojem je sudjelovalo sedamdesetak domaćih biciklista iz Zagreba, Rijeke, Koprivnice, Križevaca, Bjelovara, ali i SAD-a.

U organizaciji Biciklističkog kluba "Koprivnica" i pod nazivom "Kretanjem prema zdravlju", glavni moto maratona bio je popularizacija biciklizma kao sporta i odgovorniji odnos prema vlastitom zdravlju. Kad je riječ o Rapskom triatlonu, ovogodišnje je izdanje ponudilo bogat prateći zabavni program, a mnogobrojna publika, koju su činili i brojni inozemni gosti, uživala je u pet utrka - aquatlonu za djecu, triatlonu za djecu, supersprint triatlonu, sprint triatlonu i sprint triatlonu za štafete.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.