Podrška misiji CRVENIH NOSOVA

Misiji CRVENIH NOSOVA koja donosi osmijeh i životnu radost tamo gdje su prisutni tuga, strah i bol, ovih je dana dala podršku i tvrtka JGL. U Beču od 1994., a u Hrvatskoj posljednjih sedam godina, klaunovidoktori donose radost djeci na liječenju u bolnicama.

U misiji trenutno sudjeluje 20 klaunovadoktora, posebno educiranih umjetnika za rad u bolnici. Redovito posjećuju sedam bolnica u Zagrebu, zatim bolnice u Osijeku, Vinkovcima, Vukovaru, Rijeci, Splitu i Zadru. Klaunovidoktori također redovito posjećuju i odjele pojačane njege u domovima za starije i nemoćne osobe u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu te druge ustanove u Hrvatskoj.

Klaunovidoktori u bolničko okruženje unose novi način komunikacije s djecom. Svojim klaunovskim terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom uzrokovanim bolešću i boravkom u bolnici. Moraju proći posebnu edukaciju na kojoj klešu umjetnička znanja, ali i ona iz područja medicine, psihologije i komunikacije te brojnih drugih.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.