Podržali smo studentski projekt „Kapi života 16“

Studenti Medicinskog fakulteta su, u suradnji s Gradom Rijekom, Crvenim križem, SZ-om Sveučilišta u Rijeci i SZ-om Medicinskog fakulteta, i ove godine u našem gradu tradicionalno organizirali hvalevrijedan humanitarni projekt " Kapi života 16".

Projekt uključuje akciju dobrovoljnog darivanja krvi, mjerenje tlaka i glukoze u krvi te izradu EKG-a i spirometrije građanima. Glavni je cilj prevencija dviju najčešćih bolesti sadašnjice, hipertenzije i dijabetesa, te prikupljanje krvi za one kojima je to najpotrebnije.

Ova tradicionalna akcija odvijala se već šesnaestu godinu zaredom te je do sada postigla veliki uspjeh. Naime, do sada je na svakoj akciji prikupljeno oko stotinu doza krvi. Naša tvrtka prepoznala je značaj i važnost ovakve akcije te potpomognula u njezinu organiziranju.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.