Primorje Aqua Maris najbolji u Hrvatskoj

Dana 10. i 11. ožujka 2012. godine na bazenima Kantrida u Rijeci održano je Državno prvenstvo u sinkroniziranom plivanju za juniorke. Na natjecanju je nastupilo 38 plivačica iz šest klubova - HAKSP Mladost Zagreb, KSP Dolfina Split, KSP Medveščak Zagreb, Špoljarić Sinkro Klub, Zagrebački Sinkro Klub i KSP Primorje Aqua Maris Rijeka.

Za najuspješniji klub na natjecanju proglašen je KSP Primorje Aqua Maris i to sa ukupno osvojenih 6 medalja: zlatne u timu i kombiniranoj rutini (tim u sastavu: Rebecca Domika, Maja Pađen, Mia Šestan, Tesa Pavić, Ivana Host i Marta Crnčić), Rebecca Domika u solu i duetu s kolegicom Majom Pađen. Srebrne medalje osvojile su Maja Pađen u solu, te Mia Šestan i Tara Pavić u duetu. Treći duo u sastavu Ivana Host i Marta Crnčić osvojio je odlično 5. mjesto ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. Naše "sinkrice" dominirale su i u figurama te su zauzele prva tri mjesta.

Podsjetimo kako je Aqua Maris dugogodišnji ponosni sponzor naših Primorjašica pa i ovim putem od srca čestitamo djevojkama koje su još jednom dokazale kako se upornost i trud itekako isplate!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.