Primorje Aqua Maris: Najveći uspjeh seniorki od osnutka Kluba

Na Državnom prvenstvu Hrvatske u sinkroniziranom plivanju, održanom 12. i 13. svibnja 2012. godine na Bazenima Kantrida u Rijeci, seniorke kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris četiri su puta zakoračile na najvišu stepenicu postolja.

Cure su osvojile zlatne medalje u svim disciplinama, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. Rebecca Domika, Lucija Bujan, Maja Pađen, Martina Mušković, Leda Lenac, Ivana Host, Marta Crnčić, Mia Šestan i Tesa Pavić, pod vodstvom trenerice Valerije Petrachine, pokazale su veliku nadmoć na ovom natjecanju i učinile svoj klub, ali i JGL, koji je njihov dugogodišnji sponzor, veoma ponosnima. U njihovu čast organizirana je i konferencija za novinare na kojoj smo se družili s djevojkama, čestitali im i, naravno, poželjeli da samo tako nastave!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.