Riječki studenti farmacije upoznali komore stabilnosti JGL-a

U sklopu kolegija „Stabilnost lijekova“, prva generacija studenata riječkog Studija farmacije, koji djeluje pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, posjetila je JGL. U organizaciji Danijele Štanfel, suradnice i predavačice na spomenutom kolegiju, studenti su imali priliku upoznati se s JGL-ovom praksom čuvanja lijekova, određivanja roka valjanosti u skladu sa zahtjevima GMP-a, kao i mnogim drugim detaljima vezanim uz ispitivanje stabilnosti lijekova.

Tematsko predavanje „Tipovi komora prema studijama stabilnosti“ pod vodstvom Kristine Tomić iz Kontrole kvalitete, održano je uz komore stabilnosti koje se nalaze u prizemlju objekta unutar Pharma Valley kompleksa, pa su se gosti na licu mjesta upoznali i s tipovima komora koje koristimo u JGL-u, uvjetima čuvanja koji su vezani uz temperaturu, vlagu, odnosno različite klimatske zone u koje odlaze proizvodi, a u  „walk in“ komorama i fizički su mogli osjetiti različite uvjete čuvanja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.