Ruski veleposlanik i bjeloruska delegacija u JGL-u

Našu su kompaniju u proteklom razdoblju posjetili brojni gosti s ciljem nastavka njegovanja dobrih poslovnih i suradničkih odnosa, kao i educiranja o specifičnim radnim procesima.

U sklopu svog boravka u Rijeci, JGL je u prvoj polovini 12. mjeseca 2019. posjetio veleposlanik Ruske Federacije Anvar Sarvarovič Azimov kojega su primili predsjednik Upravnog odbora Ivo Usmiani, članice Marina Pulišić i Eva Usmiani Capobianco, uz glavnog izvršnog direktora Mislava Vučića.

"Od samog početka nam je jasno da naše tržište ne možemo razvijati samo u Hrvatskoj koja je veličinom jedan kvart Moskve. Danas smo prisutni na 50 tržišta, a Rusija je naše najveće tržište. U Rusiji vidimo izuzetnog partnera i tu tradiciju gradimo od 1998. godine, kad smo otvorili predstavništvo u Rusiji. Nama je Rusija ključno tržište, a s našim proizvodima prisutni smo u skoro svim bivšim članicama SSSR-a, kazao je tom prilikom Ivo Usmiani istaknuvši kako mu je osobita čast veleposlaniku pokazati proizvodnju JGL-a.

Uslijedila je delegacija predstavnika Gospodarske i industrijske komore Bjelorusije – Komore Gomel koje je primila Alenka Jajac-Knez, direktorica marketinga i prodaje. Bjelorusku delegaciju predvodio je Aleksei Smirnov, savjetnik, Veleposlanstva Republike Bjelorusije u Republici Hrvatskoj i Marina Filonova, generalna direktorica Gospodarske i industrijske komore Bjelorusije – Komora Gomel koji su pogledali kratak promo video o JGL-u te obišli sterilnu proizvodnju.

 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.