„Sinkrice” Primorja Aqua Maris nižu uspjehe

Plivačice Primorja Aqua Maris uspješno su otvorile novu natjecateljsku sezonu sjajnim postignućima na Hrvatskom kupu slobodnih rutina u Splitu. Naše su sinkrice bile najbolje u svim kategorijama u kojima su nastupile - bile su prve u kombinaciji i duetu, juniorke su bile najbolje u timu, mlađe juniorke u sve tri discipline, a kadetkinje u duetu i timu. Tome treba dodati i treće mjesto u duetu u kategoriji mlađih juniorki i kadetkinja.

Pobjednički niz nastavile su na juniorskom državnom prvenstvu održanom  krajem ožujka u Splitu, gdje su osvojile dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Sinkrice su bile vrlo uspješne i na Orka kupu u Mađarskoj gdje su se borile u oštroj konkurenciji 24 kluba iz šest europskih zemalja te su se vratile s ukupno pet medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 1 brončanom) u tri različite dobne kategorije.

Podsjetimo kako je Aqua Maris dugogodišnji ponosni sponzor naših Primorjašica pa i ovim putem od srca čestitamo djevojkama i njihovim trenericama koje su još jednom dokazale kako se upornost i trud itekako isplate!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.