Sjajan rezultat JGL tima na UNICEF-ovoj „Mliječnoj stazi”

U nedjelju, 12. rujna, završila je jubilarna peta UNICEF-ova utrka "Mliječna staza”. Utrka je i ove godine bila virtualna te se diljem Hrvatske održavala od 3. do 12. rujna. Više od 6200 sudionika svih dobi uključilo se u humanitarnu akciju kako bi podržali djecu s teškoćama u Hrvatskoj.

Kroz kotizacije sudionika utrke, donacije građana i podršku tvrtki u tri mjeseca prikupljen je 1,1 milijun kuna, čime će UNICEF podržati uspostavljanje i proširenje stručnih usluga za djecu s teškoćama u područjima s najnižim indeksima razvijenosti.

JGL tim činilo je ukupno 40 zaposlenika koji su ekipno osvojili sjajno 12. mjesto u kategoriji povezanih timova na razini Hrvatske, a kojih je bilo više od 550. Čestitke svim našim sudionicima koji su sportski sudjelovali za viši cilj!

"Doprinos brojnih dobrih ljudi doveo nas je do sjajnih rezultata – na tisućama staza diljem Hrvatske prikupili smo 216 000 "kilometara mogućnosti” te značajna sredstva koja ćemo uložiti u bolju budućnost djece s teškoćama. Glavni je povod naše utrke da to mijenjamo i omogućimo iste prilike za razvoj za svu djecu, bez obzira na to gdje žive. Zato ćemo sredstva prikupljena na Mliječnoj stazi uložiti u stručne usluge u područjima gdje ih najviše nedostaje. Od srca hvala svim zvijezdama Mliječne staze, koje su i ove godine zasjale u velikom broju i pokazale da podržavaju djecu s teškoćama u Hrvatskoj”, riječi su predstojnice UNICEF-a u Hrvatskoj, Regine M. Castillo.

Foto: M.Ilej/UNICEF

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.