Solidarni doprinos JGL-a području pogođenom potresom

Učestala briga o dobrobiti zajednice u kojoj poslujemo nagnala je tvrtke JGL Grupe u Hrvatskoj – JGL, Adrialab i ZU Pablo – da se promptno priključe brojnim pojedincima i gospodarskim subjektima koji su tijekom proteklih tjedana pomagali stanovnicima pogođenima razornim potresom na širem području Siska, Petrinje i Gline.

Osim financijskih donacija usmjerih prema stanovnicima i zaposlenicima čija je obiteljska imovina ili imovina bliskih osoba stradala u potresu, iskoristili smo naše osnovne djelatnosti kako bismo pomogli, ali i nastavili pomagati žiteljima Sisačko-moslavačke županije. 

Pakete proizvoda, prvenstveno dezinficijensa, analgetika i protuupalnih lijekova, u suradnji s Hrvatskom ljekarničkom komorom, odaslane su ustanovama koje su od strane Ministarstva zdravstva ovlaštene za provođenje projekta "Donacijske ljekarne” te su namijenjene stanovnicima koji žive sami i nisu u mogućnosti brinuti se o sebi. 

Također, u suradnji s medicinskim osobljem ustanova koje su pogođene potresom, u proteklom smo razdoblju donirali opremu i sredstava koji su se pokazali kao nužni za nastavak rada i obavljanja tekućih aktivnosti. 

Sa solidarnim doprinosom u dijelu brige o zdravlju i u ublažavanju štete nastale potresom nastavljamo i dalje, s ciljem dodatnog pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.