Sportsko ruho JGL-a na utrci Wings for life

JGL-ov tim četvrtu godinu zaredom bio je dio globalne utrke Wings for Life World Run, velikog sportskog projekta koji skreće pozornost na ozljede leđne moždine i kojim se prikupljaju sredstva za znanstvena istraživanja koja se provode s ciljem pronalaženja rješenja i podizanja kvalitete života ozlijeđenih.

Iako se dijelom trkačkog spektakla, putem mobilne aplikacije, može postati gdjegod se nalazili, hrvatski trkači ujedinjeno su nizali korake u Zadru, 6. svibnja 2018., a globalna je utrka još jednom dokazala da zajedništvo doista čini čuda.

Među 100.000 trkača i natjecatelja u kolicima na preko 200 lokacija u 66 zemalja svijeta, koji su zajedno prešli gotovo milijun kilometara, bila je i visoko motivirana ekipa JGL-ove obitelji, pod vodstvom kapetanice Ivane Pirije.

Četrnaestoro JGL-ovaca i prijatelja ukupno je prešlo pohvalna 124 kilometra, a utisci su svima jednaki – "Zadar je pokazao da se najveći koraci rade srcem, a snovi postaju lako uhvatljivi kad smo zajedno."

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.