Timski rad i izvrsna rješenja na „Realizatoru“

Na studentskom kampusu u Rijeci održala se svečana dodjela nagrada pobjednicima trećeg izdanja riječkog sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2018., u kojemu je tvrtka JGL sudjelovala drugu godinu zaredom.

Radi se o natjecanju koje studentima pruža praktično iskustvo rada na rješavanju stvarnih poslovnih problema, ali i priliku spajanja s mogućim budućim poslodavcima. Naime, Realizatorom je već dokazano da poslodavci studentska rješenja poslovnih slučajeva ostvaruju te da se dobivenim iskustvom i znanjem pojedinci istaknu na tržištu rada.

Rješavanju JGL-ovog poslovnog slučaja pod nazivom "Penetracija (rast) brenda Vizol S u Hrvatskoj kroz inovaciju" ove je godine pristupilo ukupno šest timova koji su, u vrlo kratkom vremenu, pokazali iznimno zanimljiva promišljanja utemeljena na primarnim i sekundarnim istraživanjima, temeljitu pripremu te odličnu prezentaciju i obranu prezentiranih rješenja.

Voditeljica projekta od strane JGL-a i članica žirija bila je naša Višnja Bilobrk, globalna brend menadžerica koja je iskustvo rada na Realizatoru opisala riječima: "Bilo mi je iskreno zadovoljstvo družiti se sa studentima i gledati rezultate izvrsnog timskog rada i zadivljujuće pozitivne i kreativne energije kojom sudionici cijelom događanju daju jedinstven i dojmljiv pečat. Po tom kriteriju sam smatrala da svi zaslužuju najviše ocjene pa sam u ocjenjivanje uključila multidisciplinarni JGL-ov tim."

Po svim ocjenjivanim kriterijima, uz posvećenu internu analizu, jednoglasno je najboljim ocijenjen četveročlani tim "X-Gen" u sastavu Nino Požar, Karla Pavlović, Pegi Pavletić i Andrea Trbojević, koji je izradio i prezentirao rješenje utemeljeno na vrsnoj pripremi i razradi poslovnog slučaja.

U sklopu trećeg Realizatora nagrađena su najbolja rješenja svakog od ukupno šest poslovnih slučajeva pa je tako 38 studenata iz 14 timova od dva do četiri člana primilo novčane nagrade u iznosu od 3.000 kuna za prvo, 2.000 za drugo te 1.000 kuna za treće mjesto. Ukupni fond nagrada iznosio je 35.000 kuna.

Svi predstavnici poduzeća i institucija (Grad Rijeka, Dom zdravlja PGŽ, Geotech d.o.o., Jadranka hoteli d.o.o., Namještaj Mima i JGL) pohvalili su profesionalnost natjecatelja i izvrsna rješenja te naglasili da im je čast pružati mladim ljudima ovakve prilike za učenje kroz primjenu stečenih znanja na projektima iz prakse.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.