Timskom akcijom za dom „Braća Mažuranići“

U obitelji Doma "Braća Mažuranići" žive djeca iz svih krajeva Hrvatske, oni kojima je sudbina namijenila da djetinjstvo provedu izvan vlastitog doma. Trenutačno je ondje smješteno 31 dijete bez odgovarajuće roditeljske skrbi te troje djece koja su u poludnevnom boravku. Mnogi su se od njih tijekom božićno-novogodišnjih blagdana obratili našoj tvrtki sa svojim željicama koje smo tijekom siječnja rado timski ispunili. Osim proizvoda, naša ekipa velika srca rado je, o vlastitom trošku, kupila i u najkraćem mogućem roku sakupila mnoštvo potrepština s liste mališana iz Doma "Braća Mažuranići". Najveća radost svakako je činjenica da možemo pomoći i da to rado činimo, a osmijeh nam je izmamila i zahvalnica ravnatelja Borisa Pilepića za akciju, ali i još jedno novo prijateljstvo!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.