Trčali smo na Mama i beba Učka maratonu, pjevali na festivalu ZEKO

I ove je godine JGL, tradicionalno, podržao mali jubilej Mama i beba Učka maratona koji organizira Udruga za promicanje zdravog života Spiritus movens iz Opatije. Riječ je o sve popularnijoj manifestaciji koja, iz godine u godinu, posljednjeg vikenda u svibnju okuplja sve veći broj sudionika, nadovezujući se na Svjetski dan sporta.

Dva dana prije Maratona, 25. svibnja, uz našu i podršku Poglavarstva Općine Čavle, udruga Grobnički gitaristi treću godinu zaredom organizirala je u Domu Čavle dječji festival ZEKO na kojemu su nastupila djeca školske dobi s poteškoćama u razvoju i bez poteškoća u razvoju. Članovi Udruge organiziraju ovaj plesno-pjevačko-zabavni događaj jer žele poboljšati kvalitetu života djece integriranjem djece slične dobi s posebnim potrebama i djece bez posebnih potreba u zajedničku igru, druženje i učenje. Uz želju da Festival svake godine okupi sve veći broj malenih sudionika, organizatori se nadaju da će ovakva vrsta druženja doprinijeti osvješćivanju šire zajednice i stvaranju uvjeta u kojima će sva djeca biti vrednovana jednako i prihvaćena s poštovanjem te u kojima će im biti osigurane jednake prilike za napredak. JGL svesrdno podržava ovu hvalevrijednu inicijativu!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.