Uspješan početak akcije„I tvoja kap pomaže“

Ostvariti snove, uklopiti se u svakodnevnicu i živjeti, koliko je to moguće, normalan život san je svih slijepih osoba. U tome im uvelike pomaže kvalitetno obrazovanje koje iziskuje sredstva koja njihove obitelji često nisu u stanju pokriti. Upravo smo stoga donaciju u sklopu aktualne humanitarne akcije "I tvoja kap pomaže" na 12. kongresu Hrvatskoga oftalmološkog društva i ovogodišnjem, desetom izdanju Savjetovanja farmaceuta Hrvatske namijenili Hrvatskoj zakladi za školovanje slijepih "Marko Brkić" koju je osnovao Hrvatski savez slijepih, i to za projekt financijske potpore školovanju slijepih učenika i studenata Hrvatske. Sudionici akcije donosili su magnete i njima punili kap na našem izložbenom prostoru, a JGL je svaki magnet pretvorio u donaciju vrijednu 100 kuna. Mnogi su prepoznali vrijednost akcije, vrlo se rado u nju uključili i podržali je! Nešto vrijedno i drukčije ispunilo je mnoga srca! Veselimo se skorom nastavku akcije!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.