Uspješno održana "Bolnica za medvjediće"

Na zagrebačkom Zrinjevcu održano je zanimljivo edukativno događanje "Dječja bolnica za medvjediće" u organizaciji dviju studentskih udruga - Studentske sekcije Hrvatskog liječničkog zbora (SSHLZ) i Europske medicinske studentske asocijacije (EMSA).

Događanje je okupilo brojne klince i klinceze te njihove roditelje, sve u svrhu smanjenja dječjeg straha od liječnika i bijelih kuta. Na zabavan i interaktivan način te posebno osmišljenim radionicama i ovoga se puta nastojalo djecu upoznati s radom liječnika, načinom funkcioniranja liječničke ordinacije te postupcima i liječničkim priborom kojima se liječnik služi prilikom pregleda. Tvrtka JGL dala je podršku ovom edukativnom događaju.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.