„Uz Pablo budi fit“ prvi put u Rijeci

Peto izdanje javnozdravstvene akcije "Uz Pablo budi fit & that's it", koje građane potiče na aktivan i zdrav način života, održano je ovoga vikenda po prvi put u Rijeci. Pod generalnim pokroviteljstvom JGL-a, akcija je kroz raznovrstan rekreacijsko-edukativni program nastojala Riječanima i svim njihovim gostima ukazati na nužnu kombinaciju tjelovježbe, pravilne prehrane i pozitivnog mentalnog stanja.

Zainteresirani su tako mogli tri sata vježbati tijekom demonstracijskih satova grupnog fitnessa pod vodstvom trenera iz Snatch Fitnessa, kao i besplatno izmjeriti tjelesne indekse i savjetovati se s nutricionistima i trenerima oko prehrane i preporučenih vježbi. Na licu mjesta proveo se i nagradni natječaj te podijelilo 15 nagradnih kotizacija za najbolje vježbače koje uključuju mjesečni plan i program rekreacijskog vježbanja.

JGL je pripremio i kutak za najmlađe, uz mnogima omiljenu sredozemnu medvjedicu Meralys, a sudionici su se mogli okušati i u raznim nagradnim kvizovima pod okriljem brendova Aqua Maris, Vizol S i Prolife.

Nakon Rijeke, "Uz Pablo budi fit & that's it" tradicionalno se održava i u Zagrebu uz yogu, školu trčanja i besplatne treninge na različitim lokacijama, a sve pod vodstvom poznatog fitness-majstora Marija Valentića.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.