Zahvala JGL-u iz Dječjeg doma „Klasje“

Nakon humanitarne akcije "I tvoja kap pomaže" koja je u svibnju, u organizaciji JGL-a, održana na kongresu HUOM-a (Hrvatska udružba obiteljske medicine), početkom rujna primili smo zahvalnicu iz Dječjeg doma "Klasje" iz Osijeka.

Radi se o ustanovi čiji zaposlenici i odgajatelji skrbe o djeci i mlađim punoljetnim osobama do 21. godine života izvan vlastite obitelji, o trudnicama i roditelju s djetetom, osnažuju mlade za samostalan život te pružaju podršku i preventivno rade u obiteljima, biološkima i udomiteljskima.

Podsjetimo, u sklopu uspješne akcije "I tvoja kap pomaže" čiji je cilj bio veliku izložbenu JGL-ovu kapljicu prekriti magnetima i pretvoriti u novčanu donaciju, Domu smo donirali informatičku opremu u vrijednosti 10.000 kuna. Djelatnici i korisnici doma bili su oduševljeni vrijednom donacijom kojom su zamijenili dotrajalu i zastarjelu opremu.

Inače, Dječji dom "Klasje" radi na devet lokacija i ima na skrbi ukupno 125 štićenika od najranije dobi. Prošloga su tjedna otvorili i poludnevni boravak za štićenike u Općini Antunovac.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.