Zahvala JGL-u kao generalnom sponzoru „Primorja Aqua Maris“

Na svečanoj akademiji Sportskog društva "Primorje 08", koja je 24. listopada održana u HKD-u na Sušaku povodom obilježavanja 105. godišnjice Društva, JGL-u je kao generalnom sponzoru Kluba sinkroniziranog plivanja "Primorje Aqua Maris" za razdoblje 2008. - 2013. uručena prigodna plaketa.

Emocijama obojeno okupljanje proteklo je u prisjećanju na istaknute i zaslužne članove "Primorja 08" pod čijom kapom, osim "Primorja Aqua Maris", djeluju i "Plivački klub Primorje Croatia osiguranje", "Vaterpolo klub Primorje Erste Bank", a odnedavno "Klub skokova u vodu".

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.