Zapažen JGL-ov projekt „More je živo“

Posvećena dobroj hrvatskoj praksi društveno odgovornog poslovanja (DOP), konferencija "Dobra Hrvatska", koja je 27.11.2013. održana u zagrebačkom hotelu Antunović, okupila je brojne domaće poslovne subjekte koji već godinama posluju u skladu s DOP načelima.

Među njima se istaknula i naša tvrtka čiji je multidisciplinarni, edukacijski projekt "More je živo", pokrenut u koordinaciji s Udrugom Paks, prisutnima predstavljen od strane Tea Rakočevića, direktora korporativnog brendinga. Uz osvrt na sam tijek projekta i sve njegove dosadašnje faze - edukacijske radionice za djecu, izdavanje priručnika i CD-a te organizaciju kreativnog natjecanja - prisutnima je pobliže objašnjen čitav koncept društveno odgovornog poslovanja naše tvrtke te ih se upoznalo s nizom ostalih, društveno korisnih projekata iza kojih JGL ponosno stoji unatrag nekoliko godina.

Uz našu, konferenciju su obogatile i pozitivne priče DM-a Hrvatska, tvrtke IN2, Dvokut Ecro i Vivera, zatim uvodna i završna predavanja Mirjane Matešić u ime Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj te Mire Armour iz Londona, a samo finale zaokruženo je promocijom knjige-planera Učinkoviti menadžer 2014., koji ove godine proslavlja 20. obljetnicu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.