JGL uz Vatrene!

Podršku hrvatskoj reprezentaciji koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva dao je i JGL!

Pet zastava na jarbolima koji su smješteni uz novi farmaceutski kompleks JGL Pharma Valley, na samom ulazu u Rijeku, od prošloga tjedna krasi prepoznatljiv crveno-bijeli vizual.

JGL je ovim potezom oduševio mnogobrojne, domaće i strane vozače koji su ovih dana prolazili riječkom zaobilaznicom, a s obzirom na to da kompanija posluje na brojnim tržištima svijeta – čestitke hrvatskim nogometašima i navijačima stižu iz svih krajeva svijeta!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.