JGL za 30. rođendan donirao opremu sisačkoj bolnici

Vrijednu donaciju nove opreme sisačkoj Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić uručili su predstavnici JGL-a danas, na trideseti rođendan kompanije.

Oprema sisačke bolnice uništena je u razornom potresu krajem prošle godine u toj županiji. JGL je pokrenuo akciju prikupljanja novca za opremu među svojim zaposlenicima, čemu su se JGL-ovci rado odazvali i time pokazali zašto je ova najveća hrvatska farmaceutska kompanija odgovoran akter hrvatskog zdravstvenog sustava, kojoj je misija unaprijediti kvalitetu života brigom o zdravlju i omogućavanjem sigurne skrbi za pacijente. 

 "Potres je u velikoj mjeri omeo funkcioniranje zdravstvenih ustanova i infrastrukture, a kriza prouzročena epidemijom koronavirusa i bolešću Covid-19 dodatno komplicira aktivnosti oporavka pa su brojni pacijenti izloženi povećanim zdravstvenim rizicima. Ponosan sam na to što su naši brojni zaposlenici pokazali veliku solidarnost i suosjećanje te su se priključili našoj akciji. Zajedničkim snagama prikupili smo 80 000 kuna i bolnici donirali potrebne dijagnostičke uređaje, uz popratnu opremu. Posebno nam je drago što donaciju uručujemo na naš 30. rođendan i što ga slavimo humanim i društveno odgovornim djelovanjem”, naglasio je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a. Vučić je donaciju predao ravnatelju bolnice, mr. sc. Tomislavu Dujmenoviću, dr. med.

"Zahvaljujemo zaposlenicima JGL-a, koji su se odazvali i pokazali solidarno srce za dobrobit svih sadašnjih i budućih pacijenata sisačke bolnice”, rekao je ravnatelj Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.