JGL zaposlenike u 2021. nagrađuje s 12.500 kuna

JGL će svojim zaposlenicima u prosincu isplatiti neoporezivu nagradu i božićnicu u ukupnom iznosu od 4.000 kuna. Time će zaposlenici u 2021. godini, povrh osnovne plaće, primiti paket neoporezivih benefita u iznosu od 12.500 kuna.

JGL će svojim zaposlenicima u prosincu za trud i rezultate ostvarene u protekloj godini isplatiti neoporezivu nagradu i božićnicu u ukupnom iznosu od 4.000 kuna. Time će zaposlenici u 2021. godini, povrh osnovne plaće, primiti paket neoporezivih benefita u iznosu od 12.500 kuna. Odluku o nagrađivanju zaposlenika zbog realiziranih rezultata donio je Upravni odbor JGL-a.

„Više nego ikada do sada, naši su se zaposlenici angažirali i dali sve od sebe da i ove godine, unatoč posebnim okolnostima uzrokovanim pandemijom, ostvarimo pozitivan trend poslovanja. Uspjeli smo učvrstiti tržišne pozicije i stvoriti preduvjete za nove poslovne iskorake u budućnosti. Upravni je odbor odlučio nastaviti s ulaganjima u najvrijednije u JGL-u, a to su naši ljudi“, kaže Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.  

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.