Južnokorejski partneri u posjeti JGL-u

Nakon što je u rujnu 2017. ugovorena B2B suradnja za liniju proizvoda Aqua Maris s partnerom iz Južne Koreje, predstavnici južnokorejske kompanije početkom listopada 2018. posjetili su JGL.

Domaćinima iz tima Globalnog upravljanja razvojem poslovanja na čelu s direktoricom Dunjom Siuc Valković bila je to prilika da kolegama pokažu nove JGL-ove proizvodne pogone u kompleksu Pharma Valley te da na licu mjesta predstave mogućnosti za produbljenje i širenje suradnje, posebice u oftalmološkom segmentu. Naime, kompanija koja je osnovana 1943. godine glavninu svojih prihoda ostvaruje na domaćem tržištu Južne Koreje, a dominantno kroz proizvodnju očnih kapi.

U protekloj godini multidisciplinarni timovi intenzivno su radili na pripremi dokumentacije u svrhu registracije proizvoda Aqua Maris na ovom značajnom tržištu pa se početak registracijskog procesa očekuje tijekom prvog kvartala 2019. godine.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.