Kad nos ne radi, radi Meralys

Nakon uspješnog lansiranja prvog proizvoda u liniji Meralys i jačanja njegova položaja u zahtjevnoj kategoriji nazalnih dekongestiva, JGL tržištu predstavlja sprejeve za nos Meralys HA koji su, osim standardne formulacije Meralys, obogaćeni hijaluronskom kiselinom koja dodatno štiti i vlaži sluznicu nosa. Meralys HA inovativno je i superiorno rješenje beskompromisne kvalitete i učinkovitosti u borbi s bolestima gornjeg dišnog sustava!

Koristi se u simptomatskom liječenju kongestije nosne sluznice uzrokovane sinusitisom i rinitisom, spada u kategoriju bezreceptnog lijeka, a dolazi u sinergiji s dvjema pomoćnim supstancijama:

  • morskom vodom koja smanjuje suhoću sluznice, posjeduje antiseptički učinak te potiče prirodne mehanizme čišćenja;
  • hijaluronskom kiselinom koja dodatno vlaži i štiti sluznicu nosa te ubrzava zacjelivanje rana i oštećenja kože, povećava njezinu elastičnost i čvrstoću.

Treća komponenta provjeren je i učinkovit dekongestiv ksilometazolin koji smanjuje oticanje sluznice, susjednih dijelova ždrijela, olakšava disanje i pospješuje izlučivanje sekreta.

Meralys HA jedini je proizvod s "3 u 1 konceptom", predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Nadopunit će liniju Meralys kao proizvod s dodatnom vrijednošću i biti dostupan u dvije jačine:

  • sprej za nos Meralys HA, 0,1 %, 10 ml (ksilometazolin, morska voda, HA) - za djecu stariju od 12 godina i odrasle,
  • sprej za nos Meralys HA, 0,05 %, 10 ml (ksilometazolin, morska voda, HA) - za djecu od 2 do 12 godina.

Meralys HA snažno djeluje prema problemu, a istovremeno je pažljiv prema nosu.

Kad nos ne radi, radi Meralys!

Povezani proizvodi

Meralys HA 0,5 mg/ml sprej za nos, otopina

Meralys HA 0,5 mg/ml sprej za nos, otopina

Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s "konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci od 2 do 12 godina. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.

Saznaj više
Meralys HA 1 mg/ml sprej za nos, otopina

Meralys HA 1 mg/ml sprej za nos, otopina

Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s "konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci starijoj od 12 godina i odraslima. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.