Lactogyn gel - novi proizvod iz palete Lactogyn probiotika

Kada smo prije nekoliko mjeseci lansirali Lactogyn vaginalne kapsule kao posljednji u nizu Lactogyn proizvoda, obećali smo da to nije kraj i da će se niz ubrzo nastaviti. Nismo dugo čekali - paletu koju čine Lactogyn oralne i vaginalne kapsule te sapun za intimnu njegu od sada upotpunjava Lactogyn® gel, novi proizvod koji je osmišljen i razvijen u JGL-u, a namijenjen je uklanjanju suhoće rodnice i intimnog područja.

Nakon hrvatskog tržišta, proizvod će biti lansiran i na sva naša ostala tržišta na kojima su  već prisutni Lactogyn proizvodi. Lactogyn gel dostupan je u ljekarnama bez recepta.

Detaljnije o cijeloj paleti probiotika JGL-a možete saznati na adresi www.jglprobiotici.com

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.