Mamina škrinjica – JGL-ov klub vjernosti za trudnice i roditelje

Sa željom za dodatnim informiranjem i savjetovanjem, snažnijom promocijom, uključivanjem i popratnim nagrađivanjem naših vjernih, ali i potencijalnih kupaca, raduje nas što vas možemo obavijestiti da je od ovoga mjeseca aktivan novi projekt JGL-a pod nazivom "Mamina škrinjica".

Već samo ime jasno aludira na ključnu ciljnu skupinu projekta, trudnice i majke, no potrudili smo se da raznovrstan sadržaj "Mamine škrinjice" ponudi zanimaciju i tatama, ali i svim ostalim članovima obitelji.

"Mamina škrinjica" funkcionira kao klub vjernosti koji već pri samom učlanjenju zainteresiranima nudi poklon iznenađenja. Učlanjenje je jednostavno – na elektroničkoj pristupnici u nekoliko klikova moguće je postati članom kluba. Svakom članu na kućnu adresu, uz nekoliko uzoraka proizvoda, stiže i edukativna knjižica "Dobrodošlica na svijet" koja malim savjetima upotpunjava veliki obiteljski trenutak dolaska novog člana. Dodatni značaj ovog materijala jest i humanitarna nota – u suradnji s crvenim nosovima potičemo naše članove na male donacije putem koda u knjižici, a zauzvrat im udruga šalje spužvaste crvene nosiće klaunova doktora.

Tijekom narednog razdoblja, "Mamina škrinjica" ponudit će roditeljima i onima koji će to tek postati još obilje veselja, obavijesti o posebnim promocijama, nagradne igre, savjete i popuste.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.