MBA modul „Digitalna transformacija” u JGL-u

U JGL-u se održao Algebra MBA modul "Digitalna transformacija”, koji se odvija u sklopu terenske nastave dvogodišnjeg diplomskog studija e-Leadership na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu. 

Povod posjetu bila je želja da se studente neposredno upozna s dosadašnjim iskustvima i planovima JGL-a u digitalnoj transformaciji poslovanja. Tim Digitalne izvrsnosti studentima četvrte generacije studija približio je aktualne prakse i procese digitalne transformacije, a poseban doživljaj kod gostiju izazvao je obilazak sterilne farmaceutske proizvodnje u kompleksu JGL Pharma Valleyja.

"Zahvaljujemo na povjerenju i otvorenosti koje ste iskazali prenoseći nam svoje poslovne informacije, iskustva i planove razvoja u dijelu marketinga, komunikacije, brendinga. Vrlo smo impresionirani ostvarenim rezultatima u dosadašnjem razvoju JGL-a na međunarodnim tržištima, posvećenosti koju pokazujete vrhunskim proizvodima i brojnim transformacijskim aktivnostima koje provodite s ciljem povećanja efikasnosti poslovanja korištenjem suvremenih agilnih metoda, tehnologija i platformi rada i komuniciranja. Želimo vam u tome i nadalje puno uspjeha i sreće”, naglasio je nakon posjeta Goran Radman, prodekan za međunarodnu suradnju i voditelj e-Leadership MBA programa na Visokom učilištu Algebra.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.