Na Kukuljanovu niče visokoregalno automatizirano skladište JGL-a

S novom godinom postali su vidljivi prvi radovi iznad tla na novom logističkom centru JGL-a, jednom od tri ključna objekta u sklopu novog investicijskog projekta Integra 2020. 

Distribucijski centar smješten je na parceli površine od 21 tisuće četvornih metara u sjeveroistočnom dijelu Industrijske zone Bakar. Objekt je bruto površine šest tisuća kvadrata i sastoji se od dva funkcionalno povezana i konstruktivno odvojena dijela – automatiziranog skladišta u temperaturnom režimu od 15 do 25 stupnjeva te ekspedita koji se formira istočno i južno oko skladišta i koji uključuje prostor rashladnog skladišta.

Suvremeno i potpuno automatizirano, visokoregalno skladište s vlastitim ekspeditom na Kukuljanovu osigurat će dodatnih 15 500 paletnih mjesta, a početkom ožujka započet će njegova montaža te se probni rad sustava planira za studeni 2021. Hala će dosezati visinu od 22 metra i bit će najviša građevina u zoni.

Investicijski projekt Integra 2020 JGL-u će omogućiti iskorištavanje novih poslovnih prilika, povećanje produktivnosti te još uspješnije konkuriranje najboljim farmaceutskim kompanijama u svijetu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.